Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Xenovia External Cheats - CSGO Cheats

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez 2 miesiące sporadycznie używałem i nie ma vac bana. Polecam ale szkoda, że jest to external.

Opublikowano

Kozacki cheat! Używam od miesiąca! W 2 tygodnie z G3 do Lem'a! Ani jednego Vac-bana na 3 kontach. Polecam gorąco! Bardzo niska cena jak za takiego kozackiego cheatorka :3

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Gość Majoreq.
Opublikowano

Polecam! Szybka pomoc, gotowe konfiguracje czita, nigdy nie było wykrycia.

Opublikowano

Kozak hax, ustawiony legit kosa. Pestki, spraye wszystko siada ;) Update są tak szybko, że nawet nie wiem kiedy mają na to czas. Support 10/10, zawsze pomogą ;) Jak mi się uda to skleje jakieś fragmovie grane na xenovii.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej :). Używam od samego początku wydania na światło dzienne do dziś bez vac/ov na legit setach jest petarda jeden z najlepszych czitów jak na tą porę Administracja wie co robi :)

bez gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kozak hax, ustawiony legit kosa. Pestki, spraye wszystko siada ;) Update są tak szybko, że nawet nie wiem kiedy mają na to czas. Support 10/10, zawsze pomogą ;) Jak mi się uda to skleje jakieś fragmovie grane na xenovii.

1 post, sms l3g1t

@AntyWarn

ogolnie jestem negatywnie nastawiony do twojej osoby - kiedys oszukiwales dzieciaki w majkrafcie, potem wrzuciles w darmowego cheata stealer pasow z chrome

u5niwrQ.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam !

Mam takie kilka pytan :

1) Czy wypuszczasz szybko uptade ?

2) Czy Jest z Toba dobry kontakt ? - Czy Odpisujesz gdy ktos ma jakis problem z haxem/configiem ?

3) Czy sa jakies promocje ?

4) Czy jest jakis filmik PREZENTUJACY HAXA bo nie chce wydawac 50 zl nie wiedzac co kupuje

Ps.Szukam programu ktory nabija godziny w grach.

Opublikowano

Witam !

Mam takie kilka pytan :

1) Czy wypuszczasz szybko uptade ?

2) Czy Jest z Toba dobry kontakt ? - Czy Odpisujesz gdy ktos ma jakis problem z haxem/configiem ?

3) Czy sa jakies promocje ?

4) Czy jest jakis filmik PREZENTUJACY HAXA bo nie chce wydawac 50 zl nie wiedzac co kupuje

Ps.Szukam programu ktory nabija godziny w grach.

1. od 1 godziny do 10 godzin po update csgo przewaznie są po 1/2 godzinach

2. Na forum wbijam codziennie i odpisuje

3. Nie

4. Jest - https://www.youtube.com/watch?v=cCFJMRA8s6E

kwwLI6C.png

Opublikowano

Nie gram w CS'a, ale trochę beczka, że celujesz w anglojęzyczną/międzynarodową społeczność, a masz domenę .pl  xD

#antywarn: supi cheat! NieUżywam, śmiało mogę polecić.

5465845486.png

Opublikowano

No nie wiem czy po komarze nie można sie spodziewać jakiegoś keyloggera w tym, Nie polecam

Dlaczego wypłakujesz się tutaj przeszłością? ludzie się zmieniają i dorastają do pewnych rzeczy aktualnie mamy 70 użytkowników którzy korzystają z cheata, płacą za niego co miesiąc a na forum zarejestrowane jest 350 osób.

Nie gram w CS'a, ale trochę beczka, że celujesz w anglojęzyczną/międzynarodową społeczność, a masz domenę .pl  xD

#antywarn: supi cheat! NieUżywam, śmiało mogę polecić.

Sporo cheatów używa domeny .pl (w tym legendarny organner) raczej według mnie domena nie ma tutaj znaczenia.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Ok Dzieki Ze Mi Odpowiedziales

Szkoda tylko ze filmik nie pokazuje haxa itp - tylko akcje pro playerow z zakrytymi nickami napisaem : Exclusive cheat Xenovia Extrenal Cheat

Moze Zaniedlugo zakupie haxa. 

A i jeszcze pytanie - znasz jakis program ktory nabija szybko godziny w cs : go ? [bo tak o grajac to wolno sie nabija mam narazie 200 ]

Sry.Za Błedy [pisze szybko]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jakieś vac byly? kusi mnie, bede uzywal samego glow esp 

jak samego glow to juz lepiej kupic gocheats

Opublikowano

z tego co czytam to instaban faceit 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

z tego co czytam to instaban faceit 

Bo taka prawda ;).

Od czasu wydania po dzień dzisiejszy żadnego VAC'a nie było.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...